Scorniceștenii, convocați la discuții privind reabilitarea termică a blocurilor

81

Locuitorii orașului Scornicești sunt convocați astăzi de către conducerea administrativă a urbei la o dezbatere publică privind necesitatea izolării termice a blocurilor. Primăria intenționează să acceseze fonduri europene în acest sens.

https://realitateaoltului.ro/2017/11/02/termoizolarea-blocurilor-din-scornicesti-pe-fonduri-europene-supusa-dezbaterii-publice/

Primăria Scornicești intenționează să acceseze fonduri europene în vederea construirii unei baze sportive moderne, legendara bază sportivă de pe vremea când la conducerea țării se afla “cel mai iubit fiu” fiind o ruină, dar și pentru a reda o nouă față blocurilor din localitate. Termoizoloarea blocurilor din oraș  va fi supusă astăzi dezbaterii publice.

https://realitateaoltului.ro/2017/11/03/wi-fi-gratuit-pentru-scornicesteni-in-spatiile-publice/

“Așa cum v-am anunțat săptămâna trecută cu privire la proiectul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Scornicești, astăzi sunteți așteptați la ora 17.00 la Casa de Cultură din Scornicești pentru a lămuri aspectele legate de implementarea acestui proiect. Am rugămintea să fiți prezenți pentru că numai împreună putem reuși!“, este invitația făcută locuitorilor de către viceprimarul Daniel Tudor.

Primăria Scornicești vrea bani de la UE și Guvern. Investițiile au ca scop ,,menținerea în viață,, a orașului