Producător slătinean în Pavilionul României la AGRITEHNICA 2017, Germania

519

Șapte companii românești – producători de mașini și echipamente agricole (de producție românească), subansamble și soft specializat vor expune în Pavilionul României la cea mai mare expoziție de mașini agricole din lume. Printre ele, și o societate din Slatina, una din cele mai vechi și mari fabrici de remorci auto din România.

România participă, pentru a doua oară consecutiv, cu un stand național la Agritechnica 2017, în perioada 12-18 noiembrie, la Hanovra – Germania. Anul acesta, spre deosebire de ediția precedentă, în care țara noastră s-a prezentat doar cu pliante și materiale video, vor fi expuse utilaje agricole, toate de producţie românească.

În Pavilionul României de la Agritechnica vor expune șapte companii românești:

  • AGRITEHNICA SERVICE SRL Bacău – utilaje agricole de stropit și fertilizat autopropulsate;
  • CBN IT SOFTWARE SOLUTIONS București – soft specializat pentru silozurile de cereale
  • MEFIN SA Sinaia – injectoare tractoare, subansamble
  • MS CH FINAL SRL Sinaia – pompe și subansamble
  • OYAL POLTEKS SRL Filipeștii de Pădure – subansamble linii transportoare
  • POP INDUSTRY SRL Slatina – remorci
  • TEHNOFAVORIT SA Cluj – mori pentru cereale, utilaje de fertilizat, subansamble

Producătorul slătinean este una din cele mai vechi și mari fabrici de remorci auto din România. Activează din 1994 și se poate lăuda cu peste o mie de clienți în țară, dar și în Europa, Africa, America și Asia. Pop Industry produce nu numai remorci agricole, ci pentru orice tip de utilizare – cargo, auto, transport de mărfuri, motociclete și ATV-uti, ambarcațiuni, remorci frigorifice, comerciale, remorci bărci, furgon sau basculabile. De asemenea, produce coagulanți și floculanți chimici (folosiți în procesele de potabilizare apă, epurarea apei și procesele tehnologice de obținerea hârtiei), construiește sașie între 3,5 – 20t, adecvate oricărui tip de transport, este singurul producător privat de parapet metalic pentru protecție console, stâlpi, portale pentru infrastructura drumurilor, dar și containere de locuit, containere birou, container șanitar, conatiner wc, container de depozitare și container de închiriat.

Pavilionul României la Agritechnica 2017 este organizat de Patronatul din Industria Construcţiilor de Mașini și Instalaţii pentru Agricultură, membru al Federaţiei Patronale în Industria Construcţiilor de Mașini, cu sprijinul direct al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Programul de Promovare al Exportului Românesc.