Ponta se dezlănțuie: ” Curajosul domn Toader Tudorel pe mine nu mă păcăleşte”

41

Fostul premier susține că ceea ce se întâmplă de fapt  cu schimbările dese din proiectul de modificare a legilor justiției, nu este decât o mutare a influenței procurorilor, și nu este vorba de o reformă a justiției.

„Eu mi-aş dori foarte tare să aibă loc o reformă reală a justiţiei şi o depolitizare. Dar de fapt se vorbeşte despre procurori. Hai să-i luăm de la Iohannis şi să-i dăm lui Dragnea. Nu ştiu dacă asta e soluţia. Eu aş vrea să-i luăm de la Iohannis şi să îi prindă doar pe hoţi, pe corupţi, nu să facă dosare politice. Dar în niciun caz nu se rezolvă asta. Curajosul domn Toader Tudorel pe mine nu mă păcăleşte”, a declarat Ponta, luni, la Parlament.

Întrebat ce părere are despre modificările propuse, Ponta a răspuns: „Care modificări? De fiecare dată când merge la Antena 3, Dragnea vă zice ceva. Când nu mai e la Antena 3, e invers. Pe cine să cred. Am înţeles că nu o să-i mai numească Iohannis. Acum am văzut că îi numeşte Iohannis. Dumneavoastră aţi înţeles până la urmă cum e cu păcăleala asta?”