PĂSTRĂM LANTERNA O nouă înfrângere pentru handbalistele lui Bora

60

CSM Slatina a pierdut meciul cu HC Zalău, echipă antrenată de Gheorghe Tadici. Înfrângerea era una previzibilă, diferența de scor de la final-31 la 24 reliefând situația din teren. La pauză scorul a fost 16 la 9.

Handbalistele noastre nu au avut o evoluție constantă pe durata meciului, alternând perioadele în care au greșit inexplicabil, atât pe atac cât și în apărare, cu minutele în care au demnonstrat că pot ține piept echipelor de top.
Meciul a început într-o notă clară de dominare a echipei gazdă. Fetele lui Bora au părut că nu reușesc să intre în joc. Lipsa de claritate la construcție și greșelile individuale pe finalizare au făcut ca diferența pe tabela de marcaj să depășească, la un moment dat, 10 goluri.
Înfrângerea usturătoare de la Zalău îndepărtează și mai mult echipa slătineană de obiectivul stabilit la începutul campionatului, mai ales că în etapa următoare fetele lui Bora vor da piept cu CSM București, lidera campionatului. Meciul se va disputa marți, în sala LPS, începând cu ora 19.00.