Un român a terorizat locuitorii din Palermo

87

Noaptea trecută, un român a terorizat mai mulți locuitorii din Palermo, capitala regiunii Sicilia. a fost una de coșmar pentru mai mulţi locuitori din Palermo, capitala regiunii italiene Sicilia. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni în toiul nopții la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii cu o macetă.

Românul devenit celebru a fost văzut în mai multe locuri până să fie identificat și prins de polițiști. Mai întâi, el s-a îndreptat amenințător către șoferii care încercau să intre într-o benzinărie din zona Regione Siciliana, pentru a alimenta, după care s-a dus în campusul universitar.

Una dintre zecile de victime le-a povestit polițiștilor că bărbatul a coborât dintr-o mașină gri, a scos o macetă și s-a îndreptat spre ea. Speriată, femeia s-a refugiat în cabina postului de pază al universității, de unde a sunat la numărul de urgenţă 113. Alte apeluri au fost făcute de câțiva tineri îngroziți care spuneau că l-au văzut pe bărbatul înarmat pe via Ernesto Basile.

Live Sicilia relatează că bărbatul de 39 de ani a fost prins, în cele din urmă, pe Vialle delle Scieze. Polițiștii au găsit maceta în mașină, pe care au confiscat-o, iar românul a fost reținut.