ȘOCANT Mamă şi fiică, ÎNJUNGHIATE în somn. Tânăra era ÎNSĂRCINATĂ

292

Două femei și-au găsit sfârșitul după ce trei criminali, eliberați condiționat, le-au înjunghiat în somn. Oribilul caz a avut loc la Iași, ia.r criminalii au ajuns în arest.

Agresorii au intra în casa femeii, care dormea alături de fiica sa însărcinată și nepoata sa de nouă ani. Cei trei au intrat în casa femeii. Petronela, fiica ei, era însărcinată şi dormea alături de mama şi fiica ei de nouă ani,  Când şi-au dat seama ce se petrece, cele două au încercat să se apere, dar nu a fost de ajuns, susțin colegii de la ZiaruldeIasi.ro.

Potrivit anchetatorilor, criminalii le-au confundat pe victime cu doi foşti colegi de celulă cu care au fost în mare conflict. Corneliu Marolicaru, Gheorghe Gherasim şi Sergiu Rotaru Gavriliuc sunt judecaţi acum pentru fapta comisă.

Cei trei indivizi au fost trimişi în judecată pentru tentativă la omor, ei fiind deja încarceraţi. Toţi sunt foşti deţinuţi condamnaţi pentru multiple fapte de omor sau agresiune, unele dintre ele demne de filmele de groază.

Toţi cei trei indivizi au fost eliberaţi condiţionat din puşcărie după ce au executat pedepse mari pentru omor sau tentativă la omor.

De pildă, în urmă cu mai mulţi ani, în timp ce se aflau în puşcărie, Marolicaru i-a tăiat gura până la urechi lui Gheorghe Gherasim.