Fotografia anului din Caracal, premiată cu o excursie și o cină în doi

186

Primăria Caracal și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Caracal și-au propus să spună povestea celui de-al doilea municipiu al Oltului altfel: prin imagini reprezentative, organizând în acest sens un concurs. Startul primei ediții a concursului “Caracal – Fotografia anului ” a fost dat ieri.

“Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Caracal își propune să spună povestea Caracalului altfel – mai unic, original, iar la acest lucru contribuie cei care participă la acest concurs. Concursul nu este adresat doar fotografilor profesioniști, ci este adresat tuturor caracalenilor stabiliți aici sau aflați doar în trecere, oameni care își doresc să își exprime viziunea, gândurile și emoțiile. Ne dorim să evoluăm împreună, alături de voi, să observăm îmbunătățiri calitative în cadrul concursului, motiv pentru care așteptăm feedback-ul și sugestiile voastre. Tematica acestui concurs este: Imagini reprezentative din Caracal”, a anunțat centrul de promovare turistică al Caracalului.

Startul concursului “Caracal – Fotografia anului ” a fost dat ieri, cei interesați putând trimite până pe data de 10 noiembrie fotografii reprezentative din municipiu. Imaginile surpinse prin obiectivul aparatului foto pot fi expediate online pe adresa centrului.

Votarea se va face online pe pagina de facebook, în cadrul albumului fotografic dedicat concursului, pentru Premiul de Popularitate până pe data de 13 noiembrie, câștigătorul fiind desemnat după cel mai mare număr de like-uri.

Jurizarea pentru premiul “Caracal- Fotografia anului” va fi făcută de un juriu, pe data de 134 noiembrie, dată la care vor fi publicați și câștigătiorii, pe 15 noiembrie fiind organizată festivitatea de premiere la CNIPT Caracal.

Marele premiu va avea o valoare de 400 de lei și constă într-o excursie la Târgul de Turism al României din București, pentru două persoane, în data de 17 noiembrie, premiul acoperind transportul, intrarea la târg și un voucher pentru masă cu valoarea de 200 lei.

Premiul de Popularitate constă într-o cină în doi la un restaurant din Caracal, în valoare de 200 lei.