Viitorii instalatori, în practică la Compania de Apă Olt

130

Elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexe Marin” din Slatina învaţă să pună în practică informaţiile teoretice învăţate la şcoală în cadrul Companiei de Apă Olt, unde desfăşoară orele de practică şcolară.

“Compania de Apă Olt a încheiat un contract cadru cu Colegiul Tehnic ”Alexe Marin” din Slatina, prin care elevi care urmează cursul de instalatori instalații tehnico-sanitare și gaze să poată face practica în cadrul companiei. Așa că pentru al doilea an consecutiv, personalul tehnic din cadrul Sediului Secundar Slatina îi inițiază pe tineri în viitoarea lor meserie.”, anunţă Compania de Apă prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, elevii colegiului slătinean sunt iniţiaţi în tainele meseriei de către specialiştii CAO. Astăzi, ei au fost instruiţi pe parte de protecția muncii, au mers în atelier și au viziat Stația de Epurare Slatina unde specialiștii de aici le-au explicat întreg procesul de epurare a apelor uzate și cum funcționează una dintre cele mai moderne stații de epurare din țară.

Compania de Apă Olt colaborează cu toate unitățile de învățământ din oraș și din localitățile unde este prezentă.

https://realitateaoltului.ro/2017/11/01/compania-de-apa-anunta-investitii-masive-la-bals-statie-de-epurare-si-11-statii-de-pompare-pe-fonduri-europene/

https://realitateaoltului.ro/2017/05/19/cao-la-ceas-aniversar/