PROFEŢIE România va fi lovită de un mare cutremur. Află cine susţine acest lucru

142
Maria Gheorghiu, femeia care a prezis tragedia de la Colectiv, a susţinut la Antena Stars că are o nouă previziune. Ea susţine că a primit un mesaj în care i se spune că România va fi lovită de un cutremur puternic în perioada imediat următoare.
”În noaptea de 25 spre 26 octombrie am primit un mesaj în care spunea: acum începe cernerea, cerul și pământul. Vedeam cum pământul și cerul se clatină foarte tare, dar pământul parcă nu se clătina, sărea ca pe arcuri și un glas spunea: un nou alt cutremur va cerne pământul. În data de 29 octombrie primesc un nou mesaj care spunea: un nou  cutremur va cerne pământul. Am întrebat, atunci, bine, dar mesajul ăsta a mai fost și am întrebat când și mi s-a spus că o să vedeți un nou alt cutremur în zona Vrancea, o să vedeți zilele acestea. Probabil că va fi un cutremur, sperăm că nu va fi atât de mare, dar va fi unul însemnat”, susține Maria Gheorghiu, la Antena Stars.Un cutremur de magnitudinea de 3.1 grade pe scara Richter a avut loc în această dimineața. Seismul s-a produs la o adâncime de 98,8 kilometri la ora 6:12, potrivit datelor furnizate de Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.