INFRACTORII pot dormi liniştiţi: poliţiştii din judeţ ,,dorm pe ei”! După o săptămână, tot caută posesorul unei caschete de poliţist

286

IPJ Olt a demarat, în urmă cu o săptămână, o anchetă pentru a afla cărui coleg îi aparţine cascheta de poliţist devenită vedetă într-un filmuleţ ajuns viral pe net. Şi…  tot caută!!! Deocamdată, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, ,,ancheta continuă, cercetările nu s-au finalizat”.

Conducerea IPJ Olt a dispus efectuarea de verificări la Sprâncenata după ce mai mulţi cheflii s-au filmat cu o caschetă de poliţist în cap şi au postat imagineile pe o reţea de socializare. Ancheta care a debutat fulminant, încă din prima zi fiind audiaţi toţi petrecăreţii, bate de câteva zile pasul pe loc.

Purtătorul de cuvânt nu a putut să ne ofere un răspuns cu privire la data până la care vom afla cine este proprietarul caschetei devenită vedetă şi nici cum a ajuns să o împrumute unor petrecăreţi pentru distracţie.

Noi mai avem răbdare dar, să nu ne trezim la finalul anchetei, că ni se comunică faptul că obiectul vestimentar a fost găsit de personajele din filmări pe marginea drumului.

,,Gura satului” vorbeşte că şapca ar aparţine şefului de post care, culmea, ar fi luat parte la petrecere, îmbrăcat cu uniforma de om al legii.

DETALII:

Anchetă la IPJ Olt. Petrecăreți cu caschetă de polițist