INCREDIBIL Primar şi viceprimar bătuţi în instituţie. Află unde s-a întâmplat

161

Primarul şi viceprimarul din comuna Mirosloveşti, judeţul Iaşi, au fost bătuţi în sediula dministraţiei locale de un bărbat supărat că nu a primit adeverinţa solicitată. Pentru fapta lui, acesta a primit o condamnare la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să plătească 5.000 de euro daune morale.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu doi ani şi jumătate, chiar în şedinţa de consiliu local. Mai întâi bărbatul violent şi-a descărcat nervii pe secretarul primăriei. El şi-a îndreptat atenţia asupra primarului şi a vicelui atunci când ei au intervenit în apărarea colegului. Aşa se face că, rând pe rând, i-au căzut pradă furiei primii oameni din administraţia locală.

“În timpul agresiunii, inculpatul Croitoru Vasile nu şi-a exprimat vreo nemulţumire cu privire la activitatea părţii civile Gospodaru Ionuţ, în calitate de primar, sau a celorlalte părţi civile, cu câteva zile înaintea agresiunii inculpatul depunând o solicitare pentru eliberarea unei adeverinţe care să îi servească la APIA, cererea acestuia fiind în curs de soluţionare“, se arată în motivarea magistraților ieșeni, care l-au condamnat, ieri, la un an și opt luni de închisoare și suspendare, per săteanul violent, obligându-l să presteze muncă în folosul comunității chiar în instituția în care a avut loc incidentul.

 

Şi ca să-i fie învăţătură de minte, judecătorii l-au obligat pe Croitoru Vasile la plata de daune morale totale de 21.000 de lei celor trei funcţionari, cel mai mult primind fostul primar Gospodaru – 9.000 de lei.