Black Friday se apropie! Află lista magazinelor cu cele mai mari reduceri

400
Shoppers reach for television sets as they compete to purchase retail items on Black Friday at a store in Sao Paulo, Brazil, November 24, 2016. REUTERS/Nacho Doce

Black Friday 2017 în România va fi, mai ales, pe 17 noiembrie, dar evoMAG vine cu o propunere interesantă pentru cei care vor să cumpere mai mult, mai ieftin.

eMAG a anunțat că susține Black Friday 2017 pe 17 noiembrie și acea zi va fi și cea mai activă din punct de vedere al produselor și reducerilor. Alte magazine merg pe altă strategie, cum este și cazul evoMAG acum. Astfel, acesta anunță că va avea o perioadă mai mare de reduceri și începe de pe 1 noiembrie.

evoMAG promite că cele mai mari reduceri vor ajunge până la 70% şi vor viza aproape 30.000 de produse. De asemenea, perioada în care derulează campanie de Black Friday este între 1 și 19 noiembrie. Oarecum de așteptat, dar reducerile vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, preţuri mai mici vor fi la telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness și altele.

Dacă vrei să profiți de reduceri, și să nu aștepți Black Friday, ai la eMAG campanie de reduceri pentru Halloween. Găsești un articol cu recomandări aici.

De Black Friday, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 350 lei sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine sau electrocasnice cu preţuri mai mici (până la 35%). În plus, clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor folosi un credit online de la Credius.

În perioada de Black Friday, clienții mai au la dispoziție și alte opțiuni de plată. De exemplu, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în șapte rate fără dobândă prin UniCredit şi în șăse rate fără dobândă prin BRD, BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank şi Alpha Bank.

Nu în ultimul rând, există și opțiune de livrare rapidă: produse primite în maximum trei ore de la plasarea comenzii. Opţiunea e disponibilă însă pentru produsele comandate până pe 15 noiembrie. Produsele comandate între 17 – 19 noiembrie, jumătate vor fi livrate în 48 de ore, iar restul au un timp maxim de livrare de până la patru zile, conform magazinului.