Liberalii slătineni strâng rândurile: adună membri și gândesc proiecte

235

Ușor timidă, dar pusă pe fapte mari, noua conducere a PNL Slatina s-a prezentat astăzi presei. Conferința a fost deschisă cu un moment de reculegere pentru fostul președinte Ion Moisescu și victimele Colectiv.

În plin proces de reorganizare a organizației municipale, liberalii slătineni s-au prezentat astăzi în fața presei, vorbind despre intențiile de viitor. La alegerile interne recente, aceștia și-au stabilit noile conduceri, președintele PNL Slatina Sorin Târcomnicu considerând oportun ca astăzi liderii organizațiilor municipale de tineret, femei și pensionari să se prezinte public.

Ieșiți ciufuliți din alegerile locale și decimați de ambiții interne, liberalii din Slatina continuă lupta regretatului președinte PNL Olt Ion Moisescu pentru întărire, prin cooptarea de noi membri și proiecte care să le consolideze poziția și opoziția. Se pot lăuda că au ajuns să numere circa 350 de membri, mulți aduși de noii lideri.

Dragoș Popa (32 de ani, inginer de mediu și lider de sindicat la Alro) mizează deocamdată pe susținerea a 40 de tineri, Elena Iotu (37 de ani, administrator societate comericală) se laudă cu susținerea a 80 de femei, iar Ștefan Văduva (67, pensionar, consilier local Slatina), reconfirmat în fruntea persoanelor de vârsta a treia,  bifează 137 de seniori și numeroși simpatizanți.

„Domnul președinte Moisescu ne spunea să nu ne mai lăsăm călcați în picioare în Consiliul Local”, a dezvăluit Țârcomnicu, liderul PNL Slatina anunțând că liberalii din consiliu vor taxa orice greșeală a adminisitrației social-democrate.

Ștefan Văduva a prezentat succint proiectul inițiat în CL, supus dezbaterii publice, privind revenirea la circulația pe ambele sensuri pe străzile Libertății și Cornișei, iar președinta femeilor liberale despre proiectul de a ajuta școlile să beneficieze de fonduri pentru asigurarea igienei.

PNL Slatina și-a arătat intenția de a-l susține pe președintele interimar al PNL Olt Liviu Voiculescu la alegerile de pe 17 noiembrie, doar dacă acesta va fi singurul candidat.