Gaze naturale pentru încă 6 străzi din Caracal

131

Rețeaua de distribuție a gazelor naturale va fi extinsă în municipiul Caracal pe încă 6 străzi. Primăria asigură cofinanțarea investiției din bugetul local.

La solicitarea a zeci de familii care și-au construit case și în urma dezvoltării unor zone ale municipiului, Primăria Caracal va suporta în mare parte, din bugetul local, cheltuielile privind investiția în extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în municipiu. În Planul de investiții pe acest an, municipalitatea a prevăzut un buget de 300.000 de lei pentru aceste investiții.

Gazele vor ajunge astfel și pe străzile: Col. Ionescu Paul, Intrarea arh. Ion Mincu, Spicului, Armoniei, Sabinelor și Petre Puican. Pentru aceste străzi, cofinanțarea din bugetul local se ridică la circa 155.000 de lei, solicitarea fiind făcută de 31 de familii.

Participarea financiară a primăriei în colaborare cu operatorul licențiat Distrigaz Sud Rețele se face în urma refuzului operatorului de a suporta investiția, motivând că racordarea nu este economic justificată.