PSD, fără soluţie de avarie pentru alegerile prezidenţiale. Află cine se pregăteşte pentru Palatul Cotroceni

191

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, a dezvăluit numele colegului pe care-l vede intrat în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2019. Cât priveşte o soluţie de avarie, liderul social-democrat a lăsat să se înţeleagă că partidul mizează totul pe preşedintele PSD.

Paul Stănescu a dezvăluit numele colegului cu care crede că PSD ar trebui să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni în cadrul unei conferinţe de presă susţinută sâmbătă, la Slatina, răspunzând unei întrebări.

„E posibil să fie Liviu Dragnea. Dacă mă întrebaţi pe mine, cea mai bună soluţie a PSD eu cred că ar fi Liviu Dragnea. Astăzi”, a spus vicepreşedintele PSD Paul Stănescu. El a refuzat să pronbunţe un alt nume în caz că Dragnea nu ar putea candida.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc la începutul lunii decembrie 2019. Partidele nu par a fi preocupate de găsirea celui mai bun candidat. Tot ceea ce se poate deduce din ce se întâmplă pe scena politică este că actualul şef al statului Klaus Iohannis îşi doreşte un al doilea mandat. Cât priveşte PNL, lipsa de interes pentru concentrarea de imagine în dreptul unuia dintre lideri lasă să se înţeleagă că vor merge pe mâna actualului locatar d ela Palatul Cotroceni.