BĂTAIE la Dinamo-FC Viitorul. Mascaţii au intervenit în forţă

178

,,Câinii,, nu au mai răbdat umilinţa la care a fost supusă Dinamo de echipa lui Hagi şi, cu o jumătate de oră înainte de fluerul final, au rupt gardurile pentru a cere explicaţii oficialilor. Jandarmii au intervenit în forţă, folosind gazele lacrimogente pentru a-i dispersa pe huligani.

Suporterii au vrut să meargă spre tribuna oficială pentru a le cere socoteală conducătorilor dinamovişti. pentru că erau extrem de violenţi şi au rupt gardurile de protecţie, jandarmii au decis să intervină. Pentru că nu au reuşit să-i oprească pe ,,câinii,, furioşi, ei au folosit gazele lacrimogene pentru a-i dispersa. ceilalţi spectatori din zona tribunei I au fost evacuaţi.

Fanii dinamovişti şi-au ieşit din mkinţi în minutul 62 al întâlnirii dintre Dinamo şi Viitoru, la scorul de 3 la 0 în favoarea fotbaliştilor lui Gică Hagi.
În ciuda incidentelor din Ştefan cel Mare, arbitri au decis să nu oprească meciul. Aşa se face că, la finalul întâlnirii, tabela de marcaj arăta 4-0 pentru Viitorul.
În urma acestui rezultat, echipa lui Gică Hagii ocupă locul 5 în clasament în timp ce Dinamo se află pe locul 7, cele două echipe fiind despărţite de 5 puncte.

La meci asistă 1770 de spectatori.