4 arestați pentru că au rupt piciorul unui polițist. Omul legii a intervenit la o petrecere

465

O petrecere organizată în comuna Spineni s-a finalizat cu arestarea unor petrecăreți, dar și cu spitalizarea unui polițist. Practic, omului legii îi atârna piciorul după ce a intervenit la un scandal, fiind operat la un spital din București. Astăzi, procurorii desfășoară percheziții informatice la locul faptei și domiciliile persoanelor implicate în scandal, baza acuzațiilor fiind chiar filmulețele făcute de petrecăreți.

Patru persoane au fost arestate, iar una minoră plasată sub control judiciar, sub acuzația de ultraj, după ce săptămâna trecută, pe 26 octombrie, au agresat echipajul de poliție sosit să intervină la o petrecere organizată în comuna Spineni.

Potrivit unor surse judiciare, petrecăreții s-au amuzat aruncând cu pietre pe acoperișul caselor vecine, apoi în mașina de poliție. La momentul intervenției oamenilor legii, petrecăreții l-au agresat pe unul dintre cei trei oameni ai legii, provocându-i o dublă fractură de tibie și peroneu. Practic, polițistului îi atârna piciorul, iar colegii au sărit să-i acorde ajutor. Doi dintre cei cinci agresori filmau scena, fără a-i lăsa pe aceștia să intervină. Polițistul a fost transportat de o ambulanță la UPU Slatina, ulterior fiind transferat la București și operat.

Perchezițiile informatice sunt în desfășurare.

Revenim cu DETALII într-un material VIDEO