11 fermieri din Olt, în TOP 300, premiați la Balul Fermierilor. Vezi care sunt

1008

La “Balului Fermierilor-Top 300 fermieri” 2017, organizat sub înaltul patronaj al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, 11 fermieri din Olt au fost premiați.

Munca depusă de 300 de fermieri români, printre care și 11 din Olt, a fost recompensată sâmbătă la Palatul Parlamentului. Balul Fermierilor din acest an a fost organizat sub înaltul patronaj al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, prezidat de către deputatul de Olt Alexandru stănescu.

“M-am bucurat ca, împreună cu echipa celor de la #Agrointeligența și #AECTRA, am putut organiza un eveniment frumos și elegant, dedicat exclusiv recompensării muncii depuse de fermierii români! Felicitări tuturor pentru munca depusă, fermieri și organizatori depotrivă! Să ne revedem la anul cu rezultate și mai bune în agricultura romanească!”, a declarat Stănescu.

Balul fermierilor 2017 a fost precedat de cel mai important eveniment agricol al anului. Cei peste  300 de fermieri de top din toată țara au aflat care sunt tehnologiile agricole aplicate pentru obținerea celor mai mari producții obținute la nivel mondial la culturile de grâu și rapiță. Participanți la eveniment au fost specialiști din țară și străinătate, care au dezvăluit fermierilor cunoștințe privind azotul inteligent, cum a fost doborât recordul mondial la grâu și rapiță, ce este nutriția de precizie, prezentând studii de caz despre unele din cele mai sensibile situații cu care se confruntă agricultura românească, urmate de o secțiune de întrebări și răspunsuri.

Seara s-a încheiat cu un dineu de gală și un recital de exceptie susținut de Loredana și Banda Agurida.

Top 300 fermieri Olt:

 1. Vezeanu Claudiu- Agro SRL
 2. Ciocan Liviu
 3. Stănescu Mihai- Agriso
 4. Chirea Florin
 5. Costariol Mario – ENERGIA VERDE STREJEȘTI SA
 6. Drăghicescu Dragoș- LONGIN SRL
 7. Păunescu Teiu- MES SEM SRL
 8. Popescu Ilie- OLT PIESS SRL
 9. Stănescu Ștefan – Agromec Bucinișu SA
 10. Tiutiu Florin- SC Eros Nicolae Titulescu SA
 11. Vișan Ioan- Adela SRL.