Paul Stănescu l-a caracterizat pe Ponta cu vorbele lui Băsescu

185

Vicepremierul Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, a declarat astăzi, la Slatina, într-o conferință de presă, că s-a înșelat în ceea ce îl privește pe fostul premier Victor Ponta. El  l-a acuzat pe fostul lider social-democrat, citindu-l pe Traian Băsescu, că,, minte cum respiră,,.

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că regretă cee,,ce face Ponta astăzi,, referindu-se la recentele acuze aduse de acesta președintelui Liviu Dragnea.

“Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi și știți bine, împreună cu toți colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidențiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înșelat. Să citez un clasic în viață, îmi pare rău că-l citez și sunt de acord cu el, și e pentru prima dată când sunt de acord cu el, Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun”, a declarat Paul Stănescu.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, cu o zi în urmă, că Liviu Dragnea s-a prezentat ca “luptător împotriva sistemului”, dar de fapt îi era “cel mai bun prieten” și i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare și “să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează”. Ponta a susținut că Dragnea a luat parte la multe întâlniri cu Kovesi și Coldea, întâlniri neoficiale.

Nu este pentru prima dată cânt vicepreședintele PSD Paul Stănescu îi atacă pe cei care/l critică pe Liviu Dragnea cu care este prieten de foarte mulți ani. A făcut-o și când Mihai Chirica a ieșit în ianuarie la atac împotriva șefului PSD dar șicând fostul premier Sorin Grindeanu a refuzat să demisioneze.