CSM Slatina revine de la Brăila cu alt moral. Află ce s-a întâmplat pe teren

73

În sfârșit, handbalistele noastre au spart gheața. Ele au obținut primul punct în Liga Națională. Deși nu schimbă cu nimic situația în clasament, egalul de la Brăila are menirea de a renaște speranța că rămânerea pe prima scenă handbalistică a țării nu reprezintă doar un vis.

CSM Slatina a dominat aproape întrg meciul disputat în deplasare cu vicecampioana HC Dunărea Brăila. Speriate parcă de faptul că s-ar putea întoarce acasă cu toate punctele puse în joc, fetele Victorinei Bora au făcut câteva greșeli, atât în atac cât și în apărare. Acest lucru au permis brăilencelor să revină și să egaleze la 20.

Deși punctul obținut nu le ajută să predea lanterna roșie, el are menirea de a ridica motralul handbalistelor noastre care vor întâlni în etapa viitoare, pe teren propriu, U Cluj.

Meciul va fi unul greu nu pentru că handbalistele ardelence sunt mai valoroase ci pentru că și ele vor să scape din zona fierbinte a clasamentului.

Întțlnirea cu U Cluj se va disputa miercuri, începând cu ora 18.00, în sala de la LPS.

 

Având în vedere situația apărută la sala polivalentă, handbalistele noastre vor disputa aici toate meciurile din această ediție a Ligii Naționale.