Udrea nu scapă de DNA!

111

Fostul ministru Elena Udrea nu scapă de DNA! Fostul politician a sosit în urmă cu puţin timp la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie după ce a fost citată de procurori.

Potrivit primelor informaţii, Udrea urmează să dea o declaraţie de martor într-un dosar mai vechi, instrumentat de procurorul Mihaiela Iorga Moraru.

Un dosar despre care, de altfel, procurorul a susţinut că a fost impus de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Iorga Moraru spunea recent că şefa DNA a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului .

“Nu mi-a spus în mod direct, pentru că nu procedează niciodată în mod direct. Sună, întrebă sau efectiv intervenea printr-un procuror şef adjunct care era coordonatorul secţiei a doua. Mi-a spus ca opinia conducerii este ca ar trebui reţinută pentru că există aviz de reţinere. A fost mesajul doamnei procuror şef . Chiar şi pentru pentru o noapte. Ceea ce mi s-a părut bizar. Şi este motivul pentru care în noaptea aia mi-am inchis telefonul”, povestea procurorul Mihaiela Moraru Iorga.