Premiu de 6.000 de lei pentru corul Colegiului Vocațional. Vezi de ce și cine-l acordă

458

Corul Unda al Colegiului Național Vocațional Nicolae Titulescu Slatina va fi răsplătit de către Consiliul Județean Olt cu un premiu în bani pentru Premiul Special obținut la Olimpiada Națională de Educație muzicală.

Printre cei 114 elevi premiați anul acesta de către Consiliul Județean Olt pentru rezultatele de excepție obținute pe parcursul anului școlar trecut se numără și cei 40 componenți ai Corului Unda al Colegiului Vocațional.

“UNDA” vocilor oltenești, pe primul loc. Află unde va reprezenta corul cântul oltenesc

Corul va fi recompensat cu un premiu în valoare de 6000 lei, iar fiecărui membru al echipajului îi va reveni suma de 150 de lei. Coriștii, elevi în clasele VII- XII, s-au clasat pe locul 4 în ierarhia națională, fiind pregătiți de dirijor Alexandra Geantă și corepetitor Gheorghe Balint.

În total, 153 olimpici și dascăli vor intra în posesia premiilor pe 9 noiembrie în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina.  Anul acesta, 114 de elevi sunt premiați pentru reușitele lor de excepție la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, dintre care 68 la competiții sportive și de educație muzicală.

LISTA tuturor elevilor premiați: https://realitateaoltului.ro/wp-admin/post.php?post=38401&action=edit

Sumele necesare premierii elevilor și profesorilor se ridică la 89.400 lei și vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.

Ei sunt cei mai buni profesori ai Oltului. CJ îi premiază cu câte 5.000 de lei