Studenții slătineni au plecat la târg. Ei vor cunoaște noile tehnologii, dar și posibilii viitori angajatori

279
foto: facebook

Indagra este destinația de astăzi a studenților facultății din Slatina cu profil agricol, unde vor cunoaște sute de companii din domeniu, din țară și străinătate, și noile lor tehnologii și produse.

Însoțiți de noul director Victor Tița, 40 de studenți ai Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală de la Slatina au pornit să cunoască noile tehnologii din domeniul agricol și sute de companii de profil la târgul Indagra, cea mai complexă manifestare agricolă din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional. Cum cea de-a 22-a ediție a târgului va fi deschisă până pe 29 octombrie, inclusiv, și va reuni cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate, acesta este locul ideal și pentru studenții olteni, viitorii fermieri sau specialiști agricoli de a veni în contact cu noile tehnologii și alte noutăți, de a încheia cunoaște viitorii posibili angajatori sau de a se inspira din succesul unora pentru a-și deschide la rândul lor afaceri.

Vizita este una de studiu pentru studenți.

https://realitateaoltului.ro/2017/10/03/anul-universitar-a-fost-deschis-si-la-slatina/

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Ruralp este una din cele șapte facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB. În anul 1998 s-a înființat Filiala Slatina, cursurile acestei facultăți fiind absolvite de peste 3.300 de studenți. Anul acesta au absolvit 73 de studenţi, a treisprezecea promoţie.

https://realitateaoltului.ro/2017/10/24/fermierii-olteni-invitati-la-indagra-transport-gratuit-asigurat-de-atf/

Filiala Slatina înseamnă 300 de studenţi, plus sau minus, în fiecare an, circa 60 de absolvenţi, în fiecare an, circa 80 de nou-veniţi, în fiecare an şi circa 20 de studenţi la master.