Plimbări cu balonul cu aer cald deasupra Caracalului, GRATUITE. Aventura, promovată cu bani europeni

467

Oltenii interesați să se urce într-un balon cu aer cald pot face acest lucru GRATUIT mâine, pe platoul din fața Primăriei Caracal. Acțiunea este organizată în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Invitație la o plimbare cu balonul pentru toți oltenii interesați, indiferent de vârstă, care doresc să trăiască o aventură de neuitat. Mâine, începând cu ora 08.00, pe Platoul Administrativ din fața Primăriei Municipiului Caracal, vor avea loc, GRATUIT, ridicări ancorate ale balonului cu aer cald.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Aventura  cu balonul- un nou produs turistic comun”, finanțat în cadrul programului Interreg V-A România – Bulgaria 2014- 2020. Proiectul este derulat în perioada februarie 2016- februarie 2018 de către Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software- Filiala Oltenia, în parteneriat cu Agențiile de Dezvoltare Regională  și Centrele de Afaceri Vidin și 2000 Montana.

Proiectul are drept obiectiv crearea unui nou produs turistic: balonul cu aer cald,  prea puțin cunoscut în zona transfrontalieră România- Bulgaria și implicarea factorilor interesați  în dezvoltarea turismului din această zonă.