DOLIU ÎN PSD. A murit Marin Postolache, fostul viceprimar social-democrat al Slatinei

776

Fostul viceprimar al Slatinei, Marin Postolache, preşedintele Organizaţiei de seniori a PSD Olt, a încetat din viaţă, în această dimineaţă, după o lungă și grea suferință. El avea 63 de ani.

Marin Postolache suferea de mai mulți ani de cancer. După un tratament în străinătate, starea lui de sănătate părea că s-a îmbunătățit.  În ciuda acestei senzații boala continua să-l macine. În urmă cu o lună, Marin postolache a fost internat la un spital din București de unde a fost transferat la secția de oncologie a SJU Slatina. Aici s-a stins în această dimineață.

Vostul viceprimar al Slatinei în ultima legislatură a social-democratului Gheorghe Păunescu, a ieșit la pensie în urmă cu trei ani. Pentru că era un om activ, în ciuda bolii, Marin Postolache a ales să se dedice muncii politice. În 2015, el a fost ales președintele Organizației de seniori a PSD Olt, structură printre fondatorii căreia s-a numărat.

Mulţi ani a ocupat şi funcţia de director al SC Aceti SRL. El reprezinta şi interesele Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR), din poziţia de preşedinte al filialei Olt.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!