Fermierii olteni, invitați la Indagra. Transport gratuit asigurat de ATF

146

Fermierii olteni pot participa la cel mai mare și important eveniment agricol din România. ASF le asigură doritorilor transport gratuit.

Mâine își deschide porțile târgul Indagra, cea mai complexă manifestare agricolă din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional. Cea de-a 22-a ediție a târgului va fi deschisă până pe 29 octombrie, inclusiv, și va reuni cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate.

Cum la Indagra sunt așteptați zeci de mii de vizitatori și sute de comapnii din domeniu, acesta este locul ideal și pentru fermierii olteni de a veni în contact cu noile tehnologii și alte noutăți, de a încheia noi contracte și parteneriate. În acest scop, Asociația Tinerilor Fermieri Olt a invitat fermierii interesați să viziteze împreună târgul pe 28 octombrie.

“Asociația Tinerilor Fermieri Olt pune gratuit la dispoziția membrilor și colaboratorilor, autocare pentru deplasarea la Târgul pentru Agricultură INDAGRA în data de 28 Octombrie 2017. Plecarea autocarelor către București se face din parcarea Direcției Agricole Olt, la ora 6 dimineața.”, a anunțat asociația.

Programul de vizitare al târgului este: 25-28 octombrie între orele 10.00-18.00, 29 octombrie între orele 10.00-16.00.