Miracolul nu s-a produs. CSM Slatina, o nouă înfrângere

87

CSM Slatina continuă seria neagră a înfrângerilor. Fetele Victorinei Bora au pierdut, aseară, întâlnirea de la Rm. Vâlcea cu HCM, la 5 goluri diferență.

Iubitorii handbalului din Slatina au sperat într-un miracol care să se întâmple pe terenul uneia dintre cele mai valoroase echipe din Liga Națională de handbal feminin. Nu a fost să fie, chiar dacă pentru echipa antrenată de Victorina Bora ar fi fost extrem de util chiar și un punct. CSM Slatina a adunat cinci îndrângeri din tot atâtea întâlniri, după ce a pierdut cu 27 la 22 în fața handbalistelor vâlcene și rămâne pe ultimul loc în clasament.

Meciul, disputat în Sala ,,Traian,,, a fost echilibrat până în ulitma parte, după cum s-a văzut la TVR. Ca de obicei, handbalistele slătinene nu reușesc să reziste ,,în joc,, 60 de minute.

Ca și în majoritatea meciurilor susținute în Liga Națională, cea mai bună jucătoare a CSM Slatina a fost Lorena Ostase.

Situația se complică și mai mult, iar șansele echipei slătinene de a-și atinge obiectivul scad cu fiecare etapă consumată.

Fetele noastre vor întâlni, la finele acestei săptămâni, în deplasare, pe Dunărea Brăila, echipă situată în prima parte a clasamentului. Înaintea ultimei etape, brăilencele se aflau pe locul 6 cu tot atâtea puncte. Acestora li se vor adăuga alte trei obținute în etapa a V-a,  în întâlnirea cu  pe terenul