Gimnastele de la Palatul Copiilor Slatina, printre cele mai bune din Europa. Se întorc din Irlanda

1073

Reprezentând România la Campionatul European de Fitkid din Dublin – Irlanda, lotul de gimnastică aerobică al Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina se întoarce acasă cu un rezultat de excepție.

https://realitateaoltului.ro/2015/11/21/viorica-sandu-obtine-performanta-pentru-gimnastica-sportiva-in-conditii-improprii/

Calificate în finală după prima zi, gimnastele slătinence se întorc acasă cu un rezultat de excepție obținut la Campionatul European de Fitkid din Irlanda. Iulia Grigore, Anca Gabriela Gheocanu, Sandra Maria Predescu, Andrada Cotelin și Anastasia Ștefania Tabacu, pregătite de prof. Viorica Sandu, au reprezentat România, concurând cu sute de sportive. “Italia, Spania, Ungaria, Irlanda, Serbia, Grecia, România… peste 800 de concurente. Fetele noastre au ajuns în finală după prima zi de concurs. După o zi grea, ne-am poziționat pe locul 4  la 2 individuale: Iulia Grigore și Sandra Predescu. Este un rezultat foarte bun pentru noi.”, a declarat Viorica Sandu.

Trebuie menționat că fetele noastre s-au antrenat într-o sală în care dotările se rezumă la saltele și o mochetă, iar participarea la campionat a fost susținută de către Primăria, care a acordat un sprijin financiar în valoare de 22.750 lei.

Campionatul European de Fitkid de la Dublin s-a desfășurat în perioada 19-22 octombrie.

Slatina reprezintă România, la Dublin. Află cine va pleca în Irlanda şi de ce