Anchetă la IPJ Olt. Petrecăreți cu caschetă de polițist

594

Conducerea IPJ Olt a demarat o anchetă la Postul de Poliție Sprâncenata după ce niște petrecăreți s-au fotografiat cu o cascheta de polițist și au postat imaginile pe o rețea de socializare.

Misiunea echipei de control este să identifice cui aparține caschetă care a ajuns la petrecăreți și în ce condiții s-a întâmplat acest lucru.

,,Din dispoziția șefului Inspectoratului Județean de Poliție, echipa de la Departamentul de Control Intern a demarat o anchetă. Colegii noștri s-au deplasat la Sprâncenata și au început audierile în acest clmări. Au fost deja audiate mai multe persoane care au susținut că aceasta ar fi fost găsită. Audierile continuă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. La finalizarea verificărilor urmează a se dispune măsurile legale,, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În ciuda declarațiilor făcute de petrecăreții care s-au filmat cu cascheta de polițist pe cap, aceasta ar aparține chiar șefului de post  din Sprâncenata. În plus, unii martori susțin că filmările s-au făcut în prezența acestuia.