Acces la lumea digitală pentru preșcolarii din Balș. Liceul Teoretic a donat calculatoare

81

Peste zece grupe de grădiniță din Balș au primit un cadou neașteptat: calculatoare. Cei care îi ajută pe micuți să pătrundă în lumea digitală sunt elevii Liceului Teoretic Petre Pandrea Balș.

Beneficiind de un cadou din partea conducerii, care le dotează laboratoarele de informatică printr-un program al Băncii Mondiale, elevii Liceului Teoretic Petre Pandrea fac la rândul lor un cadou colegilor mai mici, încercând astfel să-i obișnuiască de la grădiniță cu tehnologia.

“Pentru copiii grădinițelor din orașul Balș Moș Crăciun a sosit mai devreme în acest an! Mai mult de zece grupe de grădiniță au primit din partea Liceului Teoretic Petre Pandrea calculatoare pentru a avea acces la lumea digitală a poveștilor, la multitudinea de jocuri educative și interactive, cântece, prezentări, etc. Toate acestea au fost posibile deoarece liceul nostru își schimbă calculatoarele din unul dintre cele două laboratoare de informatică printr-un program al Băncii Mondiale. Astfel, elevii noștri vor avea în folosință 25 de calculatoare de ultimă generație în acord cu toate cerințele momentului pentru clasele de matematică informatică și nu numai”, a anunțat conducerea liceului.