Polițiști judiciari din Olt percheziționează două posturi de poliție și un ocol silvic

257

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul serviciului județean anticorupție Olt, alături de colegi din alte 9 servicii ale Direcției Generale Anticorupție efectuează 19 percheziții în Vâlcea la 3 la instituții publice și locuințe ale unor persoane fizice într-un dosar de corupție.

15 locuințe și sediul a două posturi de poliție și un ocol silvic de pe raza județului Vâlcea au primit astăzi “vizita” ofițerilor de poliție judiciară din cadrul a 9 servicii județene anticorupție ale Direcției Generale Anticorupție (Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Prahova și Brașov) și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

“Activitățile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, infracțiuni de serviciu, dar și infracțiuni prevăzute de Codul silvic. Simultan cu activitățile de percheziție domiciliară au loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și se efectuează verificări și ridicări de înscrisuri de la instituții publice din județul Vâlcea de către lucrătorii DGA. La finalizarea activităților procedurale urmează a fi conduse la sediul Parchetului 5 persoane în baza mandatelor de aducere emise de procuror.”, arată un comunicat de presă al DGA.

La acțiune participă și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, Direcției de Operațiuni Speciale și Gărzii Forestiere Vâlcea.