Paul Stănescu a preluat portofoliul Dezvoltării. Prioritățile mandatului: Codul Administrativ și continuarea PNDL

151

Viceprim-ministrul Paul Stănescu și-a preluat portofoliul de ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene de la Sevil Shhaideh.

Aseară, Paul Stănescu, Marius Nica și Felix Stroe, cele trei propuneri ale social-democraților pentru portofoliile de la Dezvoltare, Fonduri Europene și Transporturi, au depus jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Mihai Tudose.

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, de azi ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a preluat mandatul de la Sevil Shhaideh, care i-a urat succes.

Stănescu a declarat care sunt prioritățile sale ca ministru. “Ținta principală a mandatului meu este implementarea Programului de guvernare în ansamblul său și a măsurilor specifice ministerului pe care astăzi l-am preluat. Dintre acestea, menționez Codul Administrativ — instrument important de dezvoltare a administrației publice centrale și locale și continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală, care este o prioritate pentru dezvoltarea regională durabilă”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.