Stagiunea teatrală a Slatinei, deschisă cu o comedie

259

Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina deschide joi stagiunea teatrală cu un spectacol de umor. Invitațiile se pot procura începând de astăzi după-amiază.

“Lume, lume! Deschidem stagiunea teatrală a Slatinei cu o comedie, așa cum v-am obișnuit de câțiva ani încoace. Invitațiile vor putea fi ridicate de la casa de bilete a Centrului cultural E.Ionescu începând cu data de 17.10 pe la orele după-amiezei. Vă așteptăm cu drag.”, este invitația lansată slătinenilor și nu numai de către Tony Dincă, a cărui piesă va deschide stagiunea slătineană.

Piesa umoristică „Vindecătorul de proști“, textul și regia semnate de Nicolaie Tony Dincă, va fi prezentată în premieră de Asociația Culturală Olt- Artis Slatina, din distribuție făcând parte actori locali: Ionela Eugenia MATEȘICĂ, Paul BĂLĂȘCAN, Cristi CĂLĂTORU, Corina MONEA, Aurelia DINCĂ, Roxana GRASU, Milică Marian COSTEA, Lucian ȚÎRCOMNICU, Valerica PREDESCU, Luigi DUMITRESCU, Valeru CIUREA, Eva MOISE.

Invitațiile se pot putea fi ridicate de la casa de bilete a Centrului Cultural Eugen Ionescu începând de astăzi, ora 16,30.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Slatina prin fonduri nerambursabile.