Stațiunile Olănești și Căciulata, în topul ofertelor pentru pensionarii Oltului

105

Oltenii care doresc să meargă la băi în luna noiembrie au primit o ofertă de 197 de bilete de tratament prin CJP Olt. Stațiunile de pe Valea Oltului își păstrează supremația în topul ofertelor.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat astăzi diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 16 – 2017. Lista cuprinde un număr de 197 bilete de tratament atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2017, cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie și pot fi ridicate de către cei care le-au solicitat în zilele de luni și miercuri până în data de 23 octombrie.

Cele mai multe oferte sunt la Olănești- 46, Căciulata- 35, Govora- 30, Herculane- 22, Călimănești- 16, Covasna- 11, Felix- 10, la polul opus situându-se Slănic Moldova, Bala, Buziaș, Slănic Prahova și Techirghiol- cu câte 1-2 bilete.

CJP Olt anunță că biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 24 octombrie și se vor vinde în data de 25 octombrie.