Costel Moisescu, președintele PNL Olt, a încetat din viață

817

PNL Olt trece prin momente extrem de dificile. Președintele organizației județene Ion (Costel) Moisescu a încetat din viață, în această dimineață, în urma unui infarct.

Liberalul a suferit un stop cardiac. Acesta s-a trezit acuzând dureri în piept, ceea ce a determinat familia să cheme ambulanța. Dar din păcate, în ciuda forturilor medicilor, pentru președintele PNL Olt, nu s-a mai putut face nimic. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. S-a executat protocolul de resuscitare, însă starea pacientului nu s-a îmbunătăţit. S-a constatat decesul“, a declarat dr. Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, care a confirmat că apelul la 112 a venit la ora 4,15.

Costel Moisescu avea doar 51 de ani și era tatăl a doi băieți. Liberal cu ștate vechi și consilier județean din partea partidului, în luna aprilie el a fost ales președinte al organizației județene.

Potrivit prietenului său Ion Prioteasa, primarul orașului Scornicești, Ion Moisescu nu era cunoscut ca o persoană cu afecțiuni cardiace. Medicul Viorel Dumitrescu, coleg de partid și prieten, declară că se simțea rău de câteva zile. ,, El a zis acum câteva zile că simte nişte înţepături şi i-am recomandat să facă investigaţii. Nu pot să cred că e aşa, n-a mai avut PNL Olt un asemenea preşedinte…. niciodată. Ce pot să spun… Nu-mi explic! Era un om pe care niciodată nu l-am auzit înjurând, un om deosebit, pe nimeni n-a supărat, ţinea totul în el“, a spus dr. Dumitrescu, consilier judeţean PNL.

La aflarea veștii, reacțiile de regret și condoleanțe nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, atât din partea apropiaților și colegilor de partid, cât și din partea opozanților.

“Din păcate, în această dimineață, o veste tristă ne-a cutremurat pe toți. A plecat dintre noi, într-o zi fatidică de vineri, 13, un om de înaltă ţinută morală, un coleg și-un foarte bun prieten: ION MOISESCU – preşedintele Partidului Național Liberal Olt. Politica de la Olt a pierdut astfel un om valoros, un profesionist desăvârșit, iar trecerea sa în nefiinţă ne lasă fără cuvinte și ne îndeamnă să păstrăm împreună un moment de reculegere pentru cel alături de care am petrecut atâtea clipe frumoase… Cu profundă durere în suflet, transmit condoleanţele familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, este mesajul senatorului PNL de Olt, Siminica Mirea.

,,Ne-a părăsit un om bun. Rămas bun, Domnule Preşedinte! Dumnezeu să vă aibă în pază!,, a postat Sorin Țârcomnicu, liderul PNL Slatina.

,,Sincere Condoleanțe! Un om politic corect, care a știut mereu să respecte atât oamenii din jur, cât și adversarii! Dumnezeu să îl odihnească în Pace !,, a transmis și Daniel Bărbulescu, director CRFIR4 SV Oltenia.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei!