Simona Halep a câștigat 20 de milioane de dolari din tenis și vrea să îi investească. Vezi în ce!

65
BEIJING, CHINA - SEPTEMBER 30: Simona Halep of Romania returns a shot against Alison Riske of the USA on day one of the 2017 China Open at the China National Tennis Centre on September 30, 2017 in Beijing, China. (Photo by Emmanuel Wong/Getty Images)

Simona Halep este noul lider mondial în tenisul feminin, după ce s-a calificat în finala turneului de la Beijing, finală pe care avea s-o piardă duminică, în fața franțuzoaicei Caroline Garcia.

De-a lungul carierei, aceasta a câștigat aproape 20 de milioane de dolari. Cea mai bună jucătoare de tenis din România nu este tipul de om care să stea cu banii la saltea, aceasta a făcut mai multe investiții.

Recent, ea a decis să investească într-o echipă feminină de hochei pe gheață.  Deşi puţină lume ştie asta, România deţine un loc important şi în sportul cu patine şi crosă. Halep urmăreşte să revitalizeze această disciplină olimpică, invitând cât mai mulţi copii la selecţia care va avea loc pe 14 octombrie, la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena.

„Faptul că domnul Ţiriac a construit un patinoar acoperit la cele mai înalte standarde m-a determinat să mă alătur acestui proiect prin care toţi copiii începând cu vârsta de trei ani au acces gratuit la cursurile de iniţiere în patinaj. Pe cei mai talentaţi dintre ei am decis să-i sprijin, prin înfiinţarea unei echipe feminine de juniori care îmi va purta numele. Această echipă se va alătura celorlalte echipe de băieţi susţinute de ceilalţi parteneri ai patinoarului. Pe toţi copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani îi aştept sâmbătă, 14 octombrie, la patinoar, începând cu ora 10:00”, a declarat Simona Halep, pentru Cancan.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani sunt invitaţi la Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Gării Odăi, Otopeni, vizavi de Aeroportul Henri Coandă) începând cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13:00. Actiunea demarată de Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena se va finaliza cu încadrarea celor mai buni jucători în cele trei echipe de juniori profesionişti de hochei susţinute de Simona Halep, bineînţeles, dar şi de companiile Allianz-Ţiriac şi Skoda.