Klaus Iohannis intervine în scandalul de la Deveselu

121
Preşeedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit astăzi la Palatul Cotroceni cu Jens Stoltenberg, Secretarul General al Alianţei Nord-Atlantice şi au încheiat, în urmă cu puţin timp declaraţile comune. Reamintim că secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns luni dimineață la Palatul Parlamentului. Acesta a fost primit de liderii celor două camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu şi apoi de preşedintele Iohannis. Adunarea Parlamentară a NATO a debutat vineri, la Bucureşti, fiind așteptați peste 2.000 de invitați și 50 de delegaţii naţionale.

Klaus Iohannis a declarat că relaţia României cu NATO este una excelentă, punctând că NATO ŞI UE trebuie să meargă împreună, deoarece au interese comune. Totodată, preşedintele a precizat că România este un aliat responsabil al NATO.

Preşedintele Klaus Iohannis a venit şi  cu asigurări în scandalul iscat în jurul bazei de la Deveselu. În cadrul conferinţei comune susţinute alături de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, şeful statului a susţinut că situaţia este excelentă, iar programul merge conform planificării.