Blestemul ploii: un nou accident grav la Balș

3860

Pompierii Smurd Balș au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier produs în orașul Balș. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoplatformă. În autovehicule se aflau cinci persoane. Una dintre ele a rămas încarcerată.

Accidentul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Balș. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenției și descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În urma accidentului o femeie, în vârstă de 18 ani, pasageră pe scaunul din dreapta-față al unuia dintre autoturisme, a rămas încarcerată. Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind dificil din cauza faptului că autoturismul era răsturnat. Victima a fost preluată, înconștiantă, de echipajele medicale și transportată la Spitalul Balș. Celelalte patru persoane care se aflau în vehicule nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.

Tănăra rămasă încarcerată este din Balș. Ea a fost extrasă din mașină în stare de inconștientă, dar cu puls. Ea a fost stabilizată și transferată la Craiova.