Kovesi nu se lasă! Refuză să fie audiată la DIICOT

34

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, inculpat la DIICOT în celebrul dosar Black Cube susține că a cerut oficial către DIICOT ca martorul din acest dosar, Laura Codruța Kovesi, să fie reaudiată pentru că a făcut afirmații publice conform cărora știe cine s-ar afla în spatele spionilor Black Cube. Când a fost chemată, Dragomir susține că Laura Codruța Kovesi a refuzat să se prezinte la audieri.

”Nu pot să nu remarc câteva aspecte procedurale. Doamna Kovesi are calitate de martor în acest dosar, ea nu are calitate de parte vătămată în acest dosar.

În 10 martie 2017 am făcut o solitare către DIICOT să fie reaudiată martorul Laura Codruța Kovesi, care a ieșit pe toate televiziune și a spus că s-au plătit milioane de euro ca să fie spionată, că știe cine este în spatele meu. Eu chiar am dorit ca dumneaei să meargă la DIICOT și să spună, că poate mă ajuta și pe mine să mă apăr, că eu nu știu exact ce este cu acest dosar.

În 11 aprilie s-a citat martorul Laura Codruța Kovesi, care a spus că nu se poate prezenta pentru că are treabă. Ulterior, Laura Codruța Kovesi nu a mai binevoit să meargă la audieri”, a declarat Daniel Dragomir, la Antena 3.