Băiatul decapitat a murit din cauza sângerării. L-a înjurat de mamă pe cel care i-a tăiat gâtul

316

Băiatul de 14 ani găsit decapitat, marţi-dimineaţă, pe un drum de la marginea localităţii Brastavăţu,  a murit din cauza sângelui pierdut în urma lovituri de cuţit. Capul i-a fost secționat prin mușcături de către animale. O înjurătură de mamă i-a adus moartea, a recunoscut ucigașul.

Cauza oficială a decesului copilului de 14 ani din Brastavățu găsit pe 3 octombrie decapitat la marginea comunei este sângerarea până la moarte, după ce gâtul i-a fost tăiat cu un cuțit. Acesta este rezultatul oficial al necropsiei efectuate miercuri , legiștii stabilind astfel că Daniel Șoșoi și-a pierdut viața în urma hemoragiei externe, pe corpul victimei nefiind identificate alte lovituri vitale.

Prietenul său de pahar, un tânăr de 20 ani din localitate, Marius Ionuţ Geapana, a  recunoscut în fața anchetatorilor că, după ce a băut cu victima la o benzinărie din localitate, l-a însoţit, după miezul nopţii, pe drumul spre casă, s-au certat și i-a aplicat o lovitură cu un briceag.  Daniel a fost lăsat pe câmp, trupul neînsufleţit fiind ulterior atacat de animale. Criminalul a recunoscut în fața anchetatorilor că o înjurătură de mamă i-a provocat furia de necontrolat, care a dus la gestul necugetat de a-i tăia gâtul prietenului său.

Ucigașul și-a recunoscut fapta

https://realitateaoltului.ro/2017/10/03/bbaiatului-din-brastavatu-ucis-de-amicul-de-pahar/

https://realitateaoltului.ro/2017/10/04/criminalul-a-ajuns-in-arest/

https://realitateaoltului.ro/2017/10/03/copilul-decapitat-din-olt-a-fost-ucis/

https://realitateaoltului.ro/2017/10/04/criminalul-copilului-decapitat-retinut-aseara/

În urma a mai multe ore de audieri, anchetatorii au stabilit că ʺs-a reţinut că în noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavăţu, jud. Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Cadavrul victimei a fost găsit, decapitat, în dimineaţa zilei de 03.10.2017 de către săteni, iar în urma examinării s-a apreciat de către medicul legist, că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală. ʺ

https://realitateaoltului.ro/2017/10/03/bbaiatului-din-brastavatu-ucis-de-amicul-de-pahar/

Geapana Ionuţ a fost arestat preventiv și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii până la 25 de ani.