U Craiova se va antrena pe stadionul din Balș. Iancu și Napoli au bătut palma cu primarul Teodosescu

642

U Craiova va fi ajutată de către Primăria Balș pentru a efectua antrenamentele. Primarul Mădălin Teodosescu a acceptat solicitarea președintelui FC U Craiova Marcel Iancu și directorului tehnic Nicolo Napoli, iar orașul de pe Olteț va pune la dispoziția alb-albaștrilor stadionul orășenesc.

FC U Craiova în Divizia A. Acesta este obiectivul staff-ului echipei, dar și al suporterilor din toată Oltenia, printre care se află și autoritățile bălșene, care sunt dispuse să acorde tot sprijinul necesar în acest sens. Astfel, potrivit jurnaldecraiova.ro, primăria olteană va pune la dispoziția jucătorilor terenul de fotbal din localitate.
ʺȚinând cont că Universitatea Craiova a fost o echipă emblematică a României și a Olteniei, vom ajuta echipa să-și desfășoare antrenamentele în condiții foarte bune. Suntem alături de această echipă și sperăm să ajungă cât mai repede în Divizia Aʺ, a declarat edilul Balșului, pentru sursa citată.
Oficialii clubului au apelat la ajutorul bălșenilor pentru că echipa are nevoie de un ciclu de pregătire săptămânal complet, lucru imposibil pe baza de la aeroport, unde se antrenează multe echipe, cu programare. Iancu și Napoli au depus și la Primaria Craiova pentru a juca pe noul „Ion Oblemenco”.
De săptămâna aceasta, U craiova va avea acces la baza sportivă din Balș pentru antrenamente, iar în viitor aici se vor disputa și meciuri amicale.
Terenul de joc va fi adus la conditii optime pentru antrenament.