Și-a dat foc propriei case, după o ceartă cu părinţii plecați în străinătate

144

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna Băbiciu, a dat foc aseară casei în care locuia, pe fondul unui conflict cu părinții plecaţi la muncă în străinătate.

Mobilier, textile, electronice și electrocasnice din trei camere de locuit au fost distruse de flăcări dintr-o casă din comuna Băbiciu, incendiată chiar de către cel care o locuia. Casa aparținea părinților săi, plecați în străinătate, și cu care se pare că tânărul piroman se certase. Gestul său de răzbunare îl va costa nu numai distrugerea locuinței dacă se va confirma că el este autorul incendiului.
Pompierii s-au luptat cu flăcările circa trei ore.
„Pompierii de la Garda Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit seara trecută, în comuna Băbiciu, la un incendiu de locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din trei camere de locuit. Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.