Scafandrii și pompierii, solicitați la o mașină căzută în apă. Nimeni nu a avut nevoie de ajutor

174
foto: arhivă

Noaptea trecută, ISU Olt a fost solicitat să intervină la Fărcașele, o mașină fiind răsturnată într-un contracanal al râului Olt. Din fericire, în autoturism nu se afla nimeni.

Pompierii şi echipajul de scafandri ai Oltului au răspuns noaptea trecută unui apel de urgență în vederea intervenției la Fărcașele, unde o mașină s-a răsturnat într-un contracanal. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că nu este nevoie de intervenția lor.

„A fost un apel privind o maşină răsturnată în canalul de fugă al râului Olt, în zona localității  Fărcaşele. Nu au fost găsite persoane în autoturism. Echipajele noastre nu au interveni. În momentul în care echipajele noastre se retrăgeau, a ajuns şi proprietarul. Acesta a spus că era singur în maşină, s-a răsturnat, a ieşit din auto şi s-a întors să încerce să scoată maşină de acolo. A fost alertat şi echipajul de scafandri, dar nu a intervenit”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Proprietarul mașinii, un Renault Laguna, înmatriculat în Spania, a apelat la o firmă specializată de tractări pentru a o scoate cu ajutorul unei macarale din contracanal.