Oltul rămâne fără alți trei magistrați. Președintele țării i-a eliberat din funcție

387

Președintele Iohannis a semnat astăzi decretele de eliberare din funcție a zeci de magistrați. Printre ei, și doi judecători și un procuror din Olt.

La capăt de carieră au ajuns alți trei magistrați din Olt. În timp ce instanțele se vaită că duc lipsă de personal, zeci de magistrați vor să plece din sistem. Din Olt, încă doi judecători și un procuror au cerut CSM pensionarea, iar astăzi președintele țării a semnat decretele de eliberare din funcție.

https://realitateaoltului.ro/2017/07/21/judecatorul-gheorghe-marusca-a-iesit-la-pensie/

Astfel, Tribunalul Olt pierde patru magistrați, și după pensionarea judecătorului Gheorghe Maruşcă, dar și eliberarea din funcție a fostei președintă Carmen Marinescu (condamnată definitiv pentru corupție la 8 ani de închisoare.

https://realitateaoltului.ro/2017/02/15/procurorii-olteni-fac-cat-doi-cat-munceste-un-procuror-din-olt/

Astăzi, au fost eliberați din funcție judecătorii Georgeta Istrate și Tudorel Slujitoru – Secția a II-a Civilă de Conencios Administrativ și Fiscal de la Tribunalul Olt, dar și procurorul Adrian Aspra de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/29/la-judecatoriile-si-parchetele-oltene-nu-e-inghesuiala-la-sefie-judecatorii-nostri-migreaza-spre-dolj/

În urmă cu cinci zile, președintele Iohannis a semnat și Decret privind eliberarea din funcția de judecător, președinte, cu delegație la Judecătoria Balș a lui Nicolaie Rotea—pensionare, la data de 1 octombrie 2017.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/29/continua-exodul-magistratilor-unii-se-pensioneaza-altii-solicita-transferul/