UPDATE Cadavrul fără cap găsit la marginea localității Brastavățu este al unui băiat de 14 ani, din localitate

2053
foto: ARHIVĂ

UPDATE: Cadavrul găsit decapitat este al unui copil în vârstă de 14 ani, dn localitate. Daniel Șoșoi face parte dintr-o familie numeroasă, de etnie rromă.

 

STIREA INIȚIALĂ: Locuitorii comunei Brastavățu sunt oripilați de o descoperire macabră: la marginea localității, la circa 3-4 m de gardul ultimei locuințe, a fost descoperit un cadavru fără cap.

Sunt așteptați criminaliștii.

„Se confirmă, într-adevăr. Este un cadavru, îi lipseşte capul, este aruncat, practic, în drum, la vreo trei-patru metri de gardul ultimei case. Deocamdată nu ştim mai multe. Nu a dispărut nicio persoană, nu ştim de aşa ceva. Nu a fost identificat, aşteptăm criminaliştii“, a declarat Cici Constantin Oprea, primarul localităţii Brastavăţu, pentru Adevărul Slatina.

„Am fost sesizaţi, în această dimineaţă, prin 112 referitor la această situaţie. Cadavrul pare de sex bărbătesc şi a fost găsit la ieşirea din localitate, în apropierea unui drum public, pe un câmp. Echipa operativă de la inspectorat efectuează cercetări la faţa locului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.