Slătinencele liberale au președinte. La fel și tineretul slătinean

755
Elena Ioțu este noua președintă a femeilor liberale din Slatina

La finele săptămânii trecute, PNL Slatina a organizat alegeri interne pentru desemnarea conducerii celor două organizații: de femei și de tineret.

Președintele PNL Slatina, Sorin Țîrcomnicu, și-a întărit organizația municipală. De la finele săptămânii trecute, liberalii din municipiu au conducere și pentru organizațiile de femei și tineret. În urma alegerilor interne , în prezența președintelui PNL Olt Ion Moisescu și vicepreședintelui PNL și deputat de Olt Gigel Știrbu, au fost aleși Elena Ioțu- noua președintă a OFL Slatina și  Dragoș Popa- președinte TNL Slatina.

,, Sunt convins că, împreună cu cele două organizații, vom face o echipă puternică la Olt care să ne ajută în bătăliile pe care le vom duce cu adversarii politici!”, a declarat Sorin Tîrcomnicu, președintele PNL Slatina.

Alegerile interne continuă cu desemnarea conducerii organizației de pensionari, apoi cu noile conduceri ale organizațiilor județene.  Pe 14 octombrie se va alege conducerea TNL Olt, zece zile mai târziu OFL Olt, apoi cea a pensionarilor liberali.