Primăria Caracal a organizat Nunta de Aur pentru 27 de seniori din localitate

166
foto: Primăria Caracal

De ziua lor, vârstnicii caracaleni au fost sărbătoriți de către municipalitate. Seniorii romanațeni au fost premiați de administrația municipală cu bani, dar și cu o masă festivă.

27 de cupluri caracalene au fost sărbătorite pentru cinci decenii de conviețuire de către primărie. Seniorii au avut parte, chiar de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, de o surpriză din partea administrației municipale.

„Data de 1 octombrie marchează anual aniversarea persoanelor de vârsta a treia: de la părinţii și bunici până la rude şi prieteni. În încercarea de a transforma această zi intr-un prilej de bucurie, în fiecare an, în jurul acestei date, administraţia caracaleană îşi arată respectul cuvenit persoanelor în vârstă, dar care totodată sărbătoresc Nunta de Aur, marcând momentul cu o masă festivă. De data aceasta, cele 27 de cupluri prezente au fost felicitate și premiate de către primarul Municipiului Caracal, domnul Liviu Radu, în cadrul unui prânz festiv. „Cuplurile de aur” ale localităţii au primit din partea conducătorului urbei diplome şi câte un plic cu suma de 500 de lei.”, arată primăria într-un comunicat de presă.