Carnagiu pe şosea. Patru persoane au murit şi una este în stare gravă

252

Patru persoane au decedat şi una a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui grav accident de circulaţie ce a avut loc astăzi în comuna Radovan, din Dolj. Pompierii au avut nevoie de zeci de minute pentru a descarcera pasagerii maşinii, toţi încarceraţi. Se pare că, şoferul a adormit la volan sau a suferit un infarct, a declarat singurul supravieţuitor al cumplitului accident.

În evenimentul rutier a fost implicată doar un singur autoturism. Accidentul s-a produs pe drumul naţional Craiova – Calafat, în dreptul comunei Radovan, pe fondul pierderii controlului direcţiei de mers de către şofer. Maşina în care se aflau cinci persoane a intrat într-un cap de pod, după care, din cauza vitezei, şi s-a răsturnat. Potrivit ISU DOlj, toate victimele au rămas încarcerate. Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului, fiind solicitat şi elicopterul SMURD.

”Toate cele cinci persoane au fost încarcerate şi s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de transport victime multiple şi s-a solicitat elicopterul SMURD.”, au declarat reprezentanţii ISU Dolj pentru News.ro.

Pompierii au avut nevoie de zeci de minute să scoată victimele din maşină. Din păcate, patru dintre ele nu mai respirau. Bărbatul care a supravieţuit a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Craiova. Le-a declarat poliţiştilor că şoferul ar fi adormit la volan. Nu este însă exclusă nici varianta unui infarct.