Accident grav la Jitaru. Trei maşini, cinci victime

503

Trei autoturisme au fost implicate in această după-amiază într-un grav accident, pe DN65, pe raza localităţii Jitaru. Totul datorită unui şofer neatent care a pierdut controlul volanului iar autoturismul pe care-l conducea a intrat pe contrasens. Din impact una dintre maşini a fost proiectată într-un alt autoturism. Din cele trei maşini, una a ajuns în şanţ, una s-a răsturnat pe câmp, iar o a treia a fost la un pas de a fi implicată într-un alt eveniment rutier. În autoturismele implicate în evenimentul nedorit se aflau patru femei şi un bărbat. Două dintre victime au ajuns la spitalul din Slatina.

Neatenţia la volan puteea avea urmări dramatice în această după-amiază, când la Jitaru trei autoturisme au fost implicate. Din fericire, doar două dintre cele cinci persoane aflate în maşini au avut nevoie de ingrijire medicală spitaliceascvă, restul fiind asdisdtate la faţa locului de numeroasele echipaje deplasate de autorităţi la faţa locului. Potrivit apelului la numărul unic de urgenţă, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare, iar starea acestora mult mai gravă. Acesta a fost şi motivul pentru care a fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru salvarea victimelor accidentului. pe lângă cele ciunci echipaje de la SMURD Slatina şi Scorniceşti, la faţa locului au ajuns şi cele de la Ambulanţă şi a fost chemat şi elicopterul SMURD.

 

„În accident au fost implcate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane, patru femei și un bărbat Din fericire, dfoar fouă dintre persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor de la spitalul din Slatina. Vorbim de o victimă de 48 de ani, din Slatina, șoferița mașinii răsturnate, transportată de un echipaj SMURD cu dureri la cap și traumatism toracic, și de o femeie de 62 de ani, din Segarcea, județul Dolj, cu traumatism toracic, pasageră, de asemenea, în autoturismul răsturnat. Celelalte persoane implicate în accident, o femeie din Oradea, o altă femeie și un bărbat din Slatina, au refuzat transportul la spital”,  a declarat ALin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.