Figurinele Disney vor lumina Slatina de Sărbătorile de Iarnă

390

Zeci de figurine noi 3D, arcade luminoase, dar și figurine Disney dorește să achiziționeze municipalitatea slătineană pentru Sărbătorile de Iarnă. Valoarea pachetului privind iluminatul decorativ scos la licitație este de circa 350.000 de lei.

Primăria Slatina se pregătește să întâmpine Sărbătorile de Iarnă cu noi achiziții decorative care să facă din capitala Oltului unul dintre cele mai luminate și frumoase orașe din țară. Cei mai bucuroși vor fi copiii pentru care primăria va achiziționa figurine Disney cu Mickey, Minnie, Donald și Pluto.

Direcția de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public a scos la licitație achiziția și montajul iluminatului decorativ, vedetele sărbătorilor de iarnă 2017- 2018 fiind figurinele 3D. Astfel, se dorește achiziționarea a 28 de bucăți banner traversă pentru stâlp cu steag, 4 figurine Disney cu îndrăgitele personaje de desene animate, 28 bucăți figurine 3D pentru stâlpi, un glob 3D luminos cu trecere pentru pietoni și 8 arcate luminoase. Valoarea pachetului scos la licitație este de 351.408 lei. Termenul pentru depunerea ofertelor este 3 octombrie.

Și în ultimii doi ani Slatina a făcut noi achiziții privind iluminatul de sărbători. Anul trecut ornamentele au costat bugetul local 790.000 de lei, iar în 2015 iluminatul stradal festiv nou a costat 250.000 de lei.